Over ons

Welkom op de kortingscode website van Flair, jouw ultieme bestemming voor de beste deals en kortingen die online te vinden zijn! Elke dag speuren wij het internet af op zoek naar de meest aantrekkelijke kortingscodes en aanbiedingen, zodat jij kunt profiteren van ongekende besparingen op je favoriete merken en producten. Of je nu op zoek bent naar mode, beauty, huis- en tuinartikelen of iets totaal anders, bij Flair vind je altijd een actuele selectie van de beste deals. Maak je klaar om te winkelen met korting en ontdek elke dag weer nieuwe manieren om slim te besparen!

Team

Benjamin Pille

Benjamin Pille is al tien jaar actief in de wereld van kortingen. Hij zorgt ervoor dat het aanbod van kortingscodes en promoties steeds up-to-date is. Dagelijks onderhoudt Benjamin contact met diverse online winkels en speurt hij naar de nieuwste acties voor consumenten.

Contactgegevens

Vragen? Neem dan zeker contact op via deze weg of via één van de onderstaande opties:

Adres:

Flair

Raketstraat 50 bus 2

1130 Brussel

BTW nummer:

BE0434.278.896

Kosteloze dienstverlening

Roularta Media Group krijgt een vergoeding voor het in de kijker plaatsen van aanbiedingen en kortingscodes. Daarom kunt u als bezoeker kosteloos gebruik maken van deze dienstverlening.

Over Roularta

Roularta Media Group (RMG opgericht in 1954) is een Belgische beursgenoteerde multi-media-groep met ruim 1.300 medewerkers en een totale gecombineerde omzet van 300 miljoen euro. Voor meer informatie kunt u terecht op de overkoepelende portaalsite van Roularta Media Group.

Kantoor

Volg ons op Sociale Media

Je kan Flair ook terugvinden op verschillende sociale mediakanalen: X, Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.